Nanopixel ontwikkelt Virtual Reality en Real Time Rendering oplossingen op maat. Onze oplossingen worden ingezet als de ultieme sales/marketing tool in diverse omgevingen.

Door de combinatie van ingenieuze designs, foto realistische omgevingen en de laatste nieuwe hardware worden unieke en baanbrekende ‘customer experiences’ gecreëerd die duurzaam geïntegreerd worden bij onze klanten. 

We scheppen mogelijkheden die u voordien nooit voor mogelijk had geacht.

Ontdek de mogelijkheden voor uw producten!


Met Virtual Reality kunnen uw klanten uw producten beleven en configureren. Dit maakt Virtual Reality tot de ideale sales en marketing tool voor bv. showrooms, beurzen, winkels, vertegenwoordigers.

Meer informatie ›

Ontdek de mogelijkheden voor uw vastgoedproject!


Laat uw klanten hun toekomstige woning beleven en configureren met Virtual Reality. Virtual Reality maakt het mogelijk om vastgoedprojecten op een leuke en intuïtieve manier te verkennen. Dit is overduidelijk de nieuwe manier om vastgoed te verkopen.

Meer informatie ›

Klanten van vandaag willen producten écht beleven, VR is daarvoor het medium bij uitstek.


De Blander Dietrich - CEO Nanopixel

Onze klanten


Relevante projecten

Bekijk meer cases ›


 

Real estate sales tool, 3D Visuals, Virtual Reality


Wonen, dat is innoveren. Na een uitdagende pitch tussen verschillende kantoren werd Nanopixel geselecteerd als vaste partner voor visualisatie…

Relevant nieuws

Lees meer nieuws ›


 

woensdag 26 april 2017


Een virtuele beleving is bijna net zo krachtig als een echte ervaring. Daarom heeft Nanopixel voor ING een virtual reality experience ontwikkeld. …