Nanopixel werd betrokken bij het project Sterea. Wij stonden in voor de productie van een film, de visuals, de website en de integratie van onze virtual sales suite. Gedurende meer dan een jaar sleutelden wij in een intense samenwerking met de bouwheer en de architecten aan het ontwerp van de site.

Feiten


Klant Sterea
Project Sterea Sterrebeek
Architect Sum Projects
Landschap Bureau Bas Smets
 
Uiterst gemotiveerd, innovatief, stonden steeds klaar en gingen zelfs verder dan hun opdracht! Martine MonstreySterea

Onze aanpak


De opdracht bestond erin om niet minder dan 10,4 ha uit te tekenen in 3D. Dit was noodzakelijk omdat we naast de visuals ook een 3D film mochten maken: zonder 3D geen animatie. Geen sinecure, want bij aanvang waren de plannen nog helemaal niet finaal. Wat wel meteen duidelijk was, was het belang van het landschapsontwerp in dit project.

 

 

Voor de voorstelling van dit grootse project maakte Nanopixel een sfeer scheppende film. Het was de bedoeling om in de film alle facetten van Sterea te belichten met een hoog lifestyle-gehalte. Aan dit project ging meer dan 10 jaar voorbereiding vooraf. Die doordachte manier van werken wilden we vatten in de film. Uitgangspunt is de architect Paul Lievevrouw (SUM projects) die inspiratie vindt in het landschap. De film van anderhalve minuut werd als teaser voor het eerst vertoond tijdens hetlanceringsevent en werd er goed onthaald.

Images


Heeft u interesse?


Offerteaanvraag, sollicitatie of gewoon zin om eens te komen babbelen? 

Get in touch

Vraag ons magazine aan


Met ons magazine delen we onze verwezenlijkingen maar ook onze visie en deze van mensen die ons intrigeren en inspireren. Afgelopen edities waren telkens een groot succes.

Ook interesse?

 Vraag jouw gratis Nanozine aan