Nanopixel ontwikkelt Real Time Rendering oplossingen op maat. Onze oplossingen worden ingezet als de ultieme sales/marketing tool in diverse omgevingen. Denk aan product configuratoren, virtual reality en augmented reality toepassingen, enzovoort.

Door de combinatie van ingenieuze designs, foto realistische omgevingen en de laatste nieuwe hardware worden unieke en baanbrekende ‘customer experiences’ gecreëerd die duurzaam geïntegreerd worden bij onze klanten. 

We scheppen mogelijkheden die u voordien nooit voor mogelijk had geacht.

Ontdek de mogelijkheden voor uw producten!


Met Real Time Rendering kunnen uw klanten uw producten beleven en configureren. Dit maakt deze technologie tot de ideale sales en marketing tool voor bv. showrooms, beurzen, winkels, vertegenwoordigers.

Meer informatie ›

Ontdek de mogelijkheden voor uw vastgoedproject!


Laat uw klanten hun toekomstige woning beleven en configureren met Real Time Rendering. Configuratoren en Virtual Reality maken het mogelijk om vastgoedprojecten op een leuke en intuïtieve manier te verkennen. Dit is overduidelijk de nieuwe manier om vastgoed te verkopen.

Meer informatie ›

Klanten van vandaag willen producten écht beleven, Real Time Rendering is daarvoor het medium bij uitstek.


De Blander Dietrich - CEO Nanopixel

Onze klanten


Relevante projecten

Bekijk meer cases ›


 

Virtual Reality


Februari 2015, 1 jaar voor wat het jaar van de Virtual Reality zou/zal worden stonden we voor de grootste houten vloeren fabrikant op Batibouw met…

Relevant nieuws

Lees meer nieuws ›


 

dinsdag 6 september 2016


Bron: http://www.tijd.be/dossier/startups/Op_bezoek_in_uw_virtuele_huis.9805381-8543.art Hoe verkoop je iets dat er niet echt is? Met virtuele…