Nanopixel ontwikkelt Real Time Rendering oplossingen op maat. Onze oplossingen worden ingezet als de ultieme sales/marketing tool in diverse omgevingen. Denk aan product configuratoren, virtual reality en augmented reality toepassingen, enzovoort.

Door de combinatie van ingenieuze designs, foto realistische omgevingen en de laatste nieuwe hardware worden unieke en baanbrekende ‘customer experiences’ gecreëerd die duurzaam geïntegreerd worden bij onze klanten. 

We scheppen mogelijkheden die u voordien nooit voor mogelijk had geacht.

Ontdek de mogelijkheden voor uw producten!


Met Real Time Rendering kunnen uw klanten uw producten beleven en configureren. Dit maakt deze technologie tot de ideale sales en marketing tool voor bv. showrooms, beurzen, winkels, vertegenwoordigers.

Meer informatie ›

Ontdek de mogelijkheden voor uw vastgoedproject!


Laat uw klanten hun toekomstige woning beleven en configureren met Real Time Rendering. Configuratoren en Virtual Reality maken het mogelijk om vastgoedprojecten op een leuke en intuïtieve manier te verkennen. Dit is overduidelijk de nieuwe manier om vastgoed te verkopen.

Meer informatie ›

Klanten van vandaag willen producten écht beleven, Real Time Rendering is daarvoor het medium bij uitstek.


De Blander Dietrich - CEO Nanopixel

Onze klanten


Relevante projecten

Bekijk meer cases ›


 

Virtual Reality


Wie deze zomer in Technopolis® de Oculus Rift, een virtual-reality-bril met een breed telescopisch zicht opzet, waant zich onmiddellijk in de vers…

Relevant nieuws

Lees meer nieuws ›


 

dinsdag 13 december 2016


Virtual reality (VR) zit meer dan ooit in de lift. Vraag dat maar aan Dietrich De Blander en Eline Taelman, de drijvende krachten achter Nanopixel…