Nanopixel genomineerd voor ‘KMO van het Jaar’ in West-Vlaanderen


Nanopixel, Belgische marktleider op vlak van high end 3D visualisering en pionier op vlak van digitale klantenervaringen, hoort tot de vijf overblijvende kandidaten voor de titel ‘KMO van het jaar’ in de jaarlijkse wedstrijd van Unizo West-Vlaanderen. “Een erkenning voor jaren hard werken als pionier in België”, zegt Dietrich De Blander, ceo van Nanopixel

Op donderdag 18 oktober 2018 wordt in Domein Vossenberg in Hooglede de West-Vlaamse KMO van het Jaar en Beloftevolle KMO van het Jaar verkozen. Nanopixel is één van de vijf kanshebbers op deze prestigieuze titel. Met deze awards wil Unizo niet alleen bedrijven bekronen die zich hebben onderscheiden op één of meerdere vlakken van ondernemerschap, ze willen ook andere bedrijven inspireren met deze succesvolle voorbeelden.

“Wij zijn bijzonder trots op deze nominatie als finalist voor West-Vlaamse KMO van het Jaar”, zegt Dietrich De Blander, CEO van Nanopixel, “Het is een erkenning van jarenlang hard werk door heel ons team om Nanopixel te brengen waar het nu staat: aan de top in België op de markt van interactieve visuele klantenervaringen. De combinatie van superieure technologie en een getalenteerde en gemotiveerde groep medewerkers is de sleutel tot dit succes.”

De nominatie door Unizo illustreert ook de groeiende aandacht in België voor 3D-visualisaties en andere interactieve visuele belevingen, merkt Dietrich De Blander op: “Steeds meer bedrijven vinden de weg naar onze oplossingen en diensten om hun merk en aanbod beter in de verf te zetten. Vooral bedrijven uit de vastgoedsector, de industrie en de entertainmentsector hebben de meerwaarde van een superieure interactieve visuele klantenervaring al ontdekt. Maar er is nog veel werk.” Onder Nanopixels klantenbestand prijken namen als Renson, Bostoen, Vastgoedgroep Degroote, Health House, Eli Play en Barco.


 

Nanozine, neem vooral uw tijd!

In ons magazine willen we de verhalen vertellen van onze projecten, willen we dingen tonen die wij mooi vinden en onze interesses delen met u.

Download nanozine