Nanopixel consolideert marktaandeel met overname POW3D Design Studio


We maakten vandaag de overname bekend van POW 3D Design Studio. Hiermee verstevigen we ons marktaandeel binnen de vastgoedcommunicatie.

POW3D Design Studio helpt - net als Nanopixel - al verscheidene jaren architecten, vastgoedontwikkelaars en andere spelers in de immobiliënsector met het ontwikkelen van 3D-visualisaties, VR-ervaringen en andere visuele tools. In het klantenbestand van POW3D vinden we gerenommeerde bedrijven uit de vastgoedsector.

Dietrich De Blander, CEO van Nanopixel: “We zijn verheugd en trots dat we onze krachten kunnen bundelen met een gewaardeerde en veelgeprezen speler uit onze sector. Met de overname van POW3D halen we niet alleen een aantrekkelijk klantenportfolio en een gevestigde merknaam in huis, we krijgen er ook uitstekende technische en commerciële expertise bij én een sterkere aanwezigheid in regio’s als Antwerpen, Limburg en het oosten van Vlaams-Brabant. Bovendien is ons aanbod nu nog vollediger, en kunnen we de bestaande klanten van beide bedrijven met nieuwe producten en diensten ondersteunen."

De overname van POW3D Design Studio kadert in een strategie van exponentiële groei, zowel via aanwervingen als via gerichte overnames. “Hierdoor is het personeelsbestand van Nanopixel op minder dan een jaar tijd verdrievoudigd van 14 werknemers naar 42. Nog voor het einde van het jaar hebben we de kaap van vijftig werknemers gerond”, aldus nog Dietrich De Blander.

 

Nanozine, neem vooral uw tijd!

In ons magazine willen we de verhalen vertellen van onze projecten, willen we dingen tonen die wij mooi vinden en onze interesses delen met u.

Download nanozine