Nanopixel werd betrokken bij het project Sterea. Wij stonden in voor de productie van een film, de visuals, de website en de integratie van onze virtual sales suite. Gedurende meer dan een jaar sleutelden wij in een intense samenwerking met de bouwheer en de architecten aan het ontwerp van de site.

Feiten


Klant Sterea
Project Sterea Sterrebeek
Architect Sum Projects
Landschap Bureau Bas Smets
 
Uiterst gemotiveerd, innovatief, stonden steeds klaar en gingen zelfs verder dan hun opdracht! Martine MonstreySterea

De Lancering


Op het tweedaags lanceringsevent in oktober 2015 werd groots uitgepakt om Sterea aan de pers en het publiek voor te stellen. Projectontwikkelaar Frank Monstrey, bestuurder Petra Noé en Francis Vermeiren, de burgemeester van Zaventem, spraken samen de verzamelde pers, de lokale overheid en genodigden toe op de eerste dag.

 

 

 

Daarna werd de site verkend met golfkarretjes. Op cruciale punten werd uitleg gegeven door de architect Paul Lievevrouw, door de landschapsarchitect Bas Smets en de golfbaanarchitect Bruno Steensels. Dat noemen we informatie uit de eerste hand.

 

Tijdens de voorstelling werd de film getoond en konden de aanwezigen in het ontwerp duiken met de virtual sales suite. Uiteraard in combinatie met een hapje en een drankje.

Images


Heeft u interesse?


Offerteaanvraag, sollicitatie of gewoon zin om eens te komen babbelen? 

Get in touch

Download ons magazine


Blader online door onze laatste editie van ons eigen bedrijfsmagazine. Ontvang je liever een print versie, stuur ons dan gerust een mail!

Download ons magazine